Arcade Fire in 2018 naar Antwerpse Sportpaleis

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Arcade Fire is al een tijdje bezig met hun tour in Amerika, maar binnenkort zijn ze ook weer te zien in Europa! Ze komen op 19 april namelijk naar het Sportpaleis in Antwerpen.   

Dit geweldige nieuws maakte Studio Brussel vanochtend bekend. Afgelopen jaar was de band al te zien op onder meer Rock Werchter, Best Kept Secret en Roskilde. Komend jaar duikt de band concertzalen in. Een tijdje geleden werd al bekend dat de band een tournee in het Verenigd Koninkrijk doet. Met het heuglijke nieuws van Studio Brussel is de eerste datum voor het Europese vaste land bekend. Er is vooralsnog geen datum bekend voor Nederland. Het is nog even afwachten of we de Canadese band ook in Nederland kunnen aanschouwen.

Wil je alvast in de stemming komen? Kijk dan dit festivalconcert.

Arcade Fire

Arcade Fire

Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten in die tijd al vier keer eerder een plaat uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook zijn uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar. Dit jaar was Arcade Fire onder andere te vinden op de main stages van Rock Werchter en Best Kept Secret.