Editors in maart 2018 naar de Ziggo Dome

Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Tom Smith en co hebben er een drukke festivalzomer op zitten. Onder andere Lowlands, Pukkelpop en Lollapalooza Paris mochten de heren verwelkomen. En daar blijft het niet bij: Editors komen 17 maart naar het Sportpaleis en 27 maart 2018 naar de Ziggo Dome! 

Dat Editors een populaire festivalacts is, is geen geheim meer. De mannen zijn niet voor niets op de 5e plek in de Festival act top 100 geëindigd. Ben je de band deze zomer misgelopen op de festivals? Treur niet, want op zaterdag 17 maart staan ze in het Sportpaleis en dinsdag 27 maart 2018 kun je de heren live aanschouwen in Ziggo Dome. En dat wil je zeker niet missen, te zien aan hun laatste optreden op Pukkelpop 2017.

Vorig jaar liet de Britse indierockband weten druk bezig te zijn met het zesde studioalbum. Het aangekondigde concert in de Ziggo Dome zou dus een mooie gelegenheid zijn om nieuwe nummers ten gehoren te brengen.

Editors

Editors

De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Twaalf jaar en vier albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun vijfde en meest recente studioalbum IN DREAM kwamen de heren al langs menig festival. In 2016 stonden ze bijvoorbeeld op op Sziget, Rock Werchter en Best Kept Secret, maar ook deze zomer waren ze present op onder meer Lowlands, Pukkelpop en Hurricane/Southside.