Nieuw festival als afsluiter ADE: ‘The Hangover’

Om alle feestjes van Amsterdam Dance Event af te sluiten hebben ADE, Into The Woods, Noorderlicht en Stichting NDSM-Werf iets nieuws bedacht: The Hangover. Het gratis festival zal op 22 oktober de drukke week rustig af gaan sluiten.

Op het festival zullen live bands en DJ’s spelen. Wie dat zullen zijn is nog niet bekend. Wel weten we dat de muzikanten niet hun normale sets zullen spelen. De organisatie heeft namelijk gevraagd of zij zich op rustige ‘keukentafel muziek’ willen richten. Dit omdat de bezoekers geen zin hebben in de reguliere set als ze hoofdpijn en misselijkheid hebben. Ook de eettentjes zullen vooral katervoedsel serveren. Met deze gedachte is de naam van het festival ook tot stand gekomen.

Amsterdam Dance Event 2017

Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie voor dance. Het wordt al sinds 1995 jaarlijks in Amsterdam gehouden. Elk jaar trekt ADE zo’n 350.000 unieke bezoekers, en is daarmee de grootste conferentie voor elektronische muziek ter wereld. Overdag worden er conferenties, lezingen en workshops gehouden over en voor de muziekindustrie. ’s Nachts verplaatst de conferentie zich naar clubs en poppodia om de muziek aan het grotere publiek te laten horen. Dit jaar zullen onder andere Armin van Buuren en Oliver Heldens in Amsterdam optreden.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2024

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 16-20 oktober 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen