Kendrick Lamar naar Ziggo Dome in 2018

Kendrick Lamar
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De verwachtingen komen uit. Kendrick Lamar zal op 23 februari te zien zijn in de Ziggo Dome. 

De rapper is al een tijdje onderweg met “THE DAMN. TOUR”, maar data voor Europa waren er nog niet. Vanochtend plaatste de rapper een foto met tour data op zijn Instagram. Daar stond Amsterdam bij. Later werd bevestigd dat zijn optreden in februari in de Ziggo Dome plaatsvindt. Lamar zal ook het Sportpaleis in Antwerpen bezoeken. Kaarten voor beide shows gaan op 6 oktober om 10 uur in de verkoop.

Kun je niet wachten tot 23 februari? Kijk dan dit festival concert van Kendrick op Global Citizen Festival 2016 terug.

https://www.instagram.com/p/BZvCoabHlgC/

Kendrick Lamar

Kendrick Lamar
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Kendrick Lamar bracht in 2012 zijn debuutalbum Good Kid, M.A.A.D City uit en werd door de media direct bestempeld als ‘the next big thing’. Inmiddels zijn we drie albums verder en blijkt dat de vele journalisten het bij het juiste eind te hadden. De rapper staat inmiddels bekend als één van de grootste in de hiphopscene. Lamar mengt harde beats met rake teksten die gaan over politiek, de rassenkwestie en taboes. Zijn laatste album DAMN. bleek zo’n groot succes dat vrijwel het gehele album terug te vinden was in de Single Top 100. Een songwriter van de bovenste plank.