Kendrick Lamar bevestigt eerste festivals voor 2024

Kendrick Lamar staat aankomend voorjaar op de Mexicaanse festivals Tecate Pa’l Norte en Axe Ceremonia 2024. Daarmee is de hiphopkoning mogelijk een kansmaker voor de Europese festivalzomer.

De aankondiging dat Kendrick Lamar de Mexicaanse festivals Tecate Pa’l Norte en Axe Ceremonia staat is een veelbelovend nieuwtje. Het zou niet de eerste keer zijn dat een artiest na een paar festivals in Noord-Amerika de oversteek maakt naar het Europese vasteland. Beide evenementen vinden plaats in maart 2024.

Eerder werd ook bevestigd dat Kendrick samen met Baby Keem in november 2023 op Amerikaans festival Camp Flog Gnaw staan. De rapper en zijn neef zijn geboekt als duo, onder de naam The Hillbillies.

Kendrick Lamar is een bekend gezicht op de Europese festivals

Kung Fu Kenny maakte afgelopen zomer al een rondje over de Europese festivals. Hij stond onder andere op grote festivals als Roskilde en Primavera Sound. Ook was hij samen met Travis Scott headliner van de eerste editie van Rolling Loud Rotterdam. In Ahoy gaf hij op de eerste dag van Rolling Loud een memorabel en kwetsbaar optreden. Het optreden werd gevuld met zijn grootste hits als ‘HUMBLE’ en zijn nieuwste album Mr. Morale & The Big Steppers.