Pearl Jam gerucht voor I-Days Festival en Firenze Rocks

Foto: Danny Clinch

Het is weer raak: een nieuwe bron die weet te vertellen dat Pearl Jam naar Europa komt volgende zomer! Dit keer gaat het gerucht dat Pearl Jam drie shows in Italië zal geven, waaronder waarschijnlijk I-Days Festival. 

Er gingen al veel geruchten rond over de aanwezigheid van de band in Europa volgende zomer. Rockol voegt daar nog een nieuw gerucht aan toe: de Amerikaanse rockband komt volgend jaar naar Italië. Ze zullen daar volgens de site van Rockol drie shows gaan geven.

Volgens de Italiaanse nieuwsbron valt de komst van de band in Italië precies tussen I-Days Festival en Firenze Rocks. Dit zijn nog geen officiële bevestigingen. Het is dus nog even afwachten of ze er ook echt zullen staan.

Wil je toch alvast genieten van een Pearl Jam show? Kijk dan dit festivalconcert op Lollapalooza Brazil in 2013.

Pearl Jam

pearl jam

Sinds de laatste Europese tour in 2014 verlangt menig festival alweer naar de komst van Pearl Jam. Eddie Vedder en collega’s brachten drie jaar geleden voor het laatst een bezoek aan Europa, waarbij zij onder meer als headliner op Rock Werchter stonden en ook twee keer in de Ziggo Dome speelden. Vorig jaar bevestigde Jan Smeets dat de band in 2017 op Pinkpop zou staan, wat achterafeen hoop ophef veroorzaakte. De band bleek immers niet naar Europa te willen komen zolang er terreurdreiging heerst. Of Eddie Vedder en collega’s zich nu bedacht hebben, merken we ongetwijfeld in de komende weken.

I-Days Festival 2018

I-Days Festival

I-Days Festival 2018, ook wel Independent Days Festival genoemd, vindt jaarlijks plaats in Milaan, Italië. Een datum voor komend jaar is er nog niet. Afgelopen jaar stonden onder meer Radiohead, Green Day en Justin Bieber op het programma. Voor meer informatie kun je terecht op de site van I-Days.

I-Days Festival Logo

I-Days Festival 2024

Locatie
Italië
Milaan, Italië
Datum 29 mei - 12 juli 2024
Line-up
Doja Cat
Straykids, Tedua, Doja Cat +14 meer
Tickets Kopen