Queens of the Stone Age 3 dagen voor Pinkpop op Bergenfest

Queens of the Stone Age staat slechts drie dagen voor Pinkpop 2018 op het Noorse Bergenfest. Zouden Josh Homme en co de derde Pinkpopheadliner zijn?

Het Noorse Bergenfest onthulde zojuist de komst van niemand minder dan Queens of the Stone Age. Dat is leuk nieuws voor de Noren, maar wellicht ook voor de Nederlandse QOTSA fans. Het optreden van de heren op Bergenfest vindt namelijk slechts een paar dagen voor Pinkpop plaats. Boekt de Amerikaanse rockband na hun Noorse optreden ook een enkeltje Landgraaf? Met een Europese tour in de planning lijkt de kans zeker aanwezig!

Queens of the Stone Age til Bergenfest! Konserten 12. juni blir bandets eneste i Norge i 2018. #qotsa #bergenfest

Een bericht gedeeld door bergenfest (@bergenfest) op

Queens of the Stone Age

qotsa

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the DeafRated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. In 2018 maakt de band dus weer een rondje langs de Europese zomerfestivals. Zo spelen de heren onder meer op het Deense Northside en het Kroatische INmusic Festival. Waar hoop jij de groep aankomende zomer te zien?

Bergenfest 2018

Bergenfest vindt plaats van 12 tot en met 16 juni in de Noorse stad Bergen. Met de aankondiging van Queens of the Stone Age heeft het festival al een mooie headliner binnen. De ticketverkoop start dinsdag 31 oktober. Voor vier dagen feestplezier betaal je een kleine € 240,- (excl. servicekosten). De prijzen voor een dagticket beginnen vanaf € 80,- (excl. servicekosten). Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite.