Advertisement

Duits festival Rockavaria keert terug in 2018

Na een time-out van een jaar keert Rockavaria in 2018 snoeihard terug! Het festival waar ieder jaar ongeveer 40.000 rockfans op afkomen, vindt volgend jaar plaats in München.

In 2017 besloot de organisatie om voor een jaar een pauze in te lassen: 2017 zou geen Rockavaria-editie krijgen. De reden hiervoor was dat de organisatie de line-up niet rond kon krijgen. Maar is het festival een jaar later dan wel weer van de partij? Jazeker! Eerder dit jaar teasede het festival al met onderstaande video, maar vandaag kwam dan de officiële bevestiging via de Facebook-pagina van het festival.

Na een jaar afwezigheid vindt het festival in 2018 op een andere locatie plaats. Voorheen was de thuisbasis het Olympiapark, komende editie zal het festival plaatsvinden bij het Köningsplatz.

Rockavaria 2018

Het Duitse festival Rockavaria vindt plaats op 9 en 10 juni in München. Omdat het festival na Pinkpop valt, is er een grote kans dat de line-ups van de festivals overeenkomsten vertonen. Metallica is een grote kanshebber voor de hernieuwde editie van het Duitse festival. Aanstaande vrijdag wordt de eerste naam bekendgemaakt en start eveneens de kaartverkoop.