Advertisement

Artist Quiz: hoe goed ken jij Queens Of The Stone Age?

Komende zomer is het zover: Queens Of The Stone Age speelt op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter! Ben jij fan van de Amerikaanse band en denk je dat je kennis over hen on point is? Dan is dit hét moment om jouw kennis op de proef te stellen. Het is tijd voor een Artist Quiz.

Vijf vragen over één artiest volgens een vast stramien: “Wie?”, “Wat?”, “Wanneer?”, “Welk?” en “Waar?”. En deze week is het de beurt aan 2018 headliner: Queens Of The Stone Age. Ben jij een echte fan?

Queens Of The Stone Age

queens of the stone age josh homme

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the DeafRated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld op zijn grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. In 2018 maakt de band dus weer een rondje langs de Europese zomerfestivals. Waar hoop jij de groep te zien?

Best Tracks op Spotify

Queens of the Stone Age is in 2018 onder andere te vinden op Down the Rabbit Hole en Rock Werchter en wij vroegen jullie daarom wat jullie favoriete nummers van de band zijn. Kun je niet wachten tot de festivalzomer? Druk op play, zet het volume voluit en gooi je haren los: dit zijn de Best Tracks van QOTSA!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.