De kogel is door de kerk. Queens of the Stone Age staat volgend jaar op Rock Werchter! De band was in 2011 voor het laatst in Werchter te bewonderen.

De Amerikaanse rockband is na de bevestiging van Nick Cave & The Bad Seeds en Gorillaz de derde naam voor Rock Werchter. Net als Gorillaz spelen Josh Homme en co. op donderdag 5 juli op de festivalweide van Rock Werchter.

In augustus dook er al een zelf geknutselde poster op van de affiche van Rock Werchter waarop de naam van Queens of the Stone Age te zien was. Nu is het officieel: de mannen komen het Werchterpubliek in 2018 met een optreden verblijden. Eerder werden ze al aangekondigd voor Northside, Bergenfest, INmusic Festival en Mad Cool.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Aanstaande zaterdag (25 november) start de kaartverkoop voor Rock Werchter 2018. Alle ticketinformatie vind je hier. Wil je tickets kopen? Klik op onderstaande button.

Queens of the Stone Age

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the Deaf, Rated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. Queens of the Stone Age stond 6 keer op Rock Werchter, waarvan 2011 de meest recente show was. Dringend tijd voor een nieuwe passage dus!

Rock Werchter 2018

Rock Werchter vindt plaats van 5 tot en met 8 juli 2018 in het Belgische dorp Werchter. De ticketverkoop begint op 25 november. Nick Cave & the Bad Seeds was de eerste naam voor het festival. Enkele dagen later volgden de namen van Gorillaz en Queens Of The Stone Age. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Foo Fighters, System Of A Down, Arcade Fire, Blink-182, Linkin Park en Kings Of Leon op het programma. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

DELEN
Sam
Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.