Body Count ft. Ice-T, Satyricon en meer naar FortaRock 2018

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het affiche van FortaRock 2018 krijgt steeds meer vorm. Na de bekendmaking van de headliners en andere namen zoals Kreator maakte de organisatie vandaag nog een lading namen bekend.

Metalliefhebbers gaan goed het weekend in met de bekendmaking! Body Count ft. ICE-T, Satyricon, Alestorm en Igorrr reizen volgend jaar af naar Nijmegen. De nieuwe namen voegen zich bij headliners Nightwish en Parkway Drive. Wie erbij wilt zijn moet niet lang wachten, eerder maakte de organisatie bekend dat de kaarten de deur uit vliegen.

FortaRock 2018

Fortarock publiek 2016
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

FortaRock vindt plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Waar het festival in 2017 nog afgezegd moest worden vanwege een gebrek aan aanbod, is dat volgend jaar niet het geval. Met Nightwish en Parkway Drive zijn de eerste namen inmiddels bekend. Ook acts als Kreator en Body Count ft. ICE-T zijn al onthuld. Kaarten voor het festival gaan op 15 september in de verkoop. De early birds gaan voor €79,- over de toonbank. Daarna kost een weekendticket €89,-. Meer informatie over de editie van 2018 is te vinden op de website van het Nijmeegse festival.

Wil je speculeren over nieuwe geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.