Advertisement

Download 2018 onthult Bullet For My Valentine en meer

Bullet For My Valentine
Foto: Rudy de Doncker

Het Engelse Download Festival laat weer van zich horen. Na onder meer Guns N’ Roses te presenteren komt het festival nu met onder andere Bullet For My Valentine.

Bij de andere nieuwe namen zien we ook acts als Marilyn Manson, Rise Against en Parkway Drive. De nieuwste namen van het festival voegen zich bij drie headliners. Guns N’ Roses, Avenged Sevenfold en Ozzy Osbourne werden al eerder aangekondigd.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine
Foto: Rudy de Doncker

Bullet For My Valentine heeft dit jaar een live album uitgebracht. Op Live From Brixton: Chapter Two speelt de band hun volledige debuutalbum The Poison, maar dan “in concert”De voormalige Nirvana en Metallica coverband reist begin volgend jaar door de Verenigde Staten en Mexico. Helaas staat er geen Europese clubtour gepland. Met de aankondiging voor With Full Force kunnen fans wel hopen op een festivalshow in de Benelux.

Download 2018

Download 2018 vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in Donington Park, Engeland. Vorig jaar waren onder andere System of a Down, Biffy Clyro en Aerosmith de headliners van het festival. In 2017 was er voor het eerst ook een Spaanse variant van het hardrockfestival. De Franse versie van het festival beleefde dit jaar een tweede editie. Ozzy Osbourne werd bevestigd als eerste headliner van deze editie. Niet veel later volgden andere headliners Avenged Sevenfold en Guns N’ Roses. Tickets voor het Engelse hardrockfestival kun je nu al kopen via de website.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen