Avenged Sevenfold naar Download 2018

Daar is de tweede headliner voor Download Festival. Het festival maakt bekend dat Avenged Sevenfold in juni op het Engelse festival te bewonderen is.

Gisteren liet Download op social media al blijken dat de tweede headliner vandaag aangekondigd zou worden. Fans van gitaren konden dan ook niet wachten tot het 10:00 uur (Nederlandse tijd) was. Met de aankondiging van Avenged Sevenfold zijn twee van de drie headliners bekend. Ozzy Osbourne werd eerder al aangekondigd.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold is een Amerikaanse hardrockband. Het viertal gaat al een tijdje mee. ‘A7X’ werd in 1999 opgericht. De bezetting verschilde door de jaren heen, maar aan steengoed rocknummers was nooit een gebrek. Met nummers als ‘Nightmare’ en ‘Hail to the King’ veroverde de Californische band ook menig festival. In 2014 werd onder meer Pinkpop nog plat gespeeld door Avenged Sevenfold. Komend jaar is in ieder geval het Engelse Download aan de beurt!

 

Download 2018

Download 2018 vindt plaats van 8 tot en met 10 juni in Donington Park, Engeland. Vorig jaar waren onder andere System of a Down, Biffy Clyro en Aerosmith de headliners van het festival. In 2017 was er voor het eerst ook een Spaanse variant van het hardrockfestival. De Franse versie van het festival beleefde dit jaar een tweede editie. Ozzy Osbourne is inmiddels bevestigd als eerste headliner van deze editie. Tickets voor het Engelse hardrockfestival kun je nu al kopen via de website.

Download Festival Logo

Download Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leicestershire, Verenigd Koninkrijk
Datum 14-16 juni 2024
Tickets Kopen