Iron Maiden, Avenged Sevenfold en meer naar Nova Rock 2018

Iron Maiden
Foto: Rudy de Doncker

De eerste namen voor Nova Rock zijn bekend! Onder andere Iron Maiden en Avenged Sevenfold werden vandaag toegevoegd aan de line-up.

Ook liet het festival weten dat er een extra dag zal worden toegevoegd aan het festivalweekend. Check het volledige overzicht met bekendgemaakte namen hieronder!

foto van NOVA ROCK Festival.

Iron Maiden

Iron Maiden is misschien wel een van de meest legendarische heavy metal-bands in de geschiedenis en heeft daarom eigenlijk geen introductie meer nodig. Sinds de oprichting in 1975 hebben ze maar liefst 16 studioalbums uitgebracht, waarvan het meest recente The Book Of Souls dateert uit 2015. In 2018 gaan ze opnieuw op tour, waarbij ze ook Graspop en de GelreDome aandoen.

Nova Rock 2018

Nova Rock Stage

Nova Rock 2018 vindt plaats van 14 tot en met 17 juni in Nickelsdorf, Oostenrijk. Vorig jaar stonden onder andere Linkin Park, System Of A Down en Green Day op het programma. Meer informatie over het festival? Check dan de website!

Het festival vindt plaats in hetzelfde weekend als Pinkpop, dus wellicht dat we wat namen die op Nova Rock staan in Landgraaf terugzien. Meediscussiëren over de line-up van Pinkpop? Check dan ons forum!

Nova Rock Logo

Nova Rock 2024

Locatie
Oostenrijk
Nickelsdorf, Oostenrijk
Datum 13-16 juni 2024
Tickets Kopen