The National naar NOS Alive 2018

The National
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Down The Rabbit Hole 2016)

The National is aankomende zomer te bewonderen op NOS Alive. De Amerikaanse indierockband is de eerste bevestiging voor het Portugese festival.

Met de aankondiging voor NOS Alive begint de festivalteller van The National al aardig op te lopen. Zo staan de heren op onder meer de Amerikaanse versies van Lollapalooza, maar ze zijn ook dichter bij huis te aanschouwen. The National geeft namelijk ook acte de présence op het Deense Northside Festival en het Engelse All Points East.

Voor Nederland en België zijn er nog geen festivaldata bekend, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Zo zijn de heren onder meer grote kanshebber voor Best Kept Secret.

The National

The National
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. De band brak echter pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer. Onlangs brachten zij alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Het album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam. Ter ere van het nieuwe album toeren de Amerikanen de aankomende paar maanden de hele wereld rond.

NOS Alive 2018

Photo: Arlindo Camacho

De twaalfde editie NOS Alive vindt plaats van 12 tot en met 14 juli nabij Lissabon, Portugal. Met de bevestiging van The National is de eerste naam bekend. Festivaltickets zijn al in de verkoop. Voor drie dagen feest leg je € 149,- neer, een enkele festivaldag kost je € 65,-. Voor meer informatie over NOS Alive kun je terecht op de officiële festivalwebsite.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen