Tyler, The Creator naar Dour 2018

Tyler The Creator
By Incase from California

De tweede bevestiging voor Dour 2018 is er! Tyler, The Creator komt volgende zomer naar Henegouwen.

Dat laat de organisatie op Facebook weten.

Eerder werd Mura Masa al bevestigd voor het Waalse festival. De Britse producer zal op vrijdag 13 juli de Last Arena afsluiten.

Tyler, The Creator

Tyler, The Creator is niet alleen muzikant. Hij heeft ook een kledingcollectie met Converse, Golf Wang. Verder is hij ook een producer en regisseur. Een man met vele talenten dus. Met zijn nieuwste album Flower Boy heeft hij zich met zijn muziek internationaal op de kaart gezet. Het album heeft een nieuwe, persoonlijkere vibe die hij niet eerder heeft laten horen.

Dour 2018

Dour

Dour Festival 2018 vindt plaats van 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België.  Het festival komt ieder jaar weer met een andere alternatieve line-up. Maar daarnaast is er ook plaats voor kunst, cultuur en activiteiten. Vorig jaar stonden onder meer  Die Antwoord, Justice en Metronomy op het affiche. De kaarten gaan op 17 november in de verkoop. Kijk voor meer informatie op de website.