Mura Masa naar Dour 2018

1526

Dour maakte vandaag de eerste naam bekend voor de aankomende editie. Mura Masa pronkt als eerste op het affiche van het Belgische festival.

Op Facebook laat de organisatie van Dour weten dat Mura Masa op vrijdag 13 juli de Last Arena zal afsluiten.

Mura Masa 

Mura Masa is een Engelse DJ en producer die sinds 2014 voornamelijk trap produceert. Hoewel hij in 2015 al kleine successen ondervond met nummers ‘Firefly’ en ‘Love For That’, brak hij in 2016 pas echt door met het nummer Lovesick. Op 14 juli 2017 kwam zijn debuutalbum uit, wat naar zichzelf vernoemd isIn 2016 en 2017 zagen we hem op Rock Werchter en dit jaar stond hij voor het eerst op Lowlands en Pukkelpop. Ramvolle tenten bewezen daar dat Mura Masa toen al rijp was voor het grote podium.

Dour 2018

Dour

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Dour Festival 2018 vindt plaats van 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België.  Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Vorig jaar stonden onder meer  Die AntwoordJustice en Metronomy op het affiche. De kaarten gaan op 17 november in de verkoop. De prijzen van de tickets zijn nog niet bekend.

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.