Mura Masa naar Dour 2018

Dour maakte vandaag de eerste naam bekend voor de aankomende editie. Mura Masa pronkt als eerste op het affiche van het Belgische festival.

Op Facebook laat de organisatie van Dour weten dat Mura Masa op vrijdag 13 juli de Last Arena zal afsluiten.

Mura Masa 

Mura Masa is een Engelse DJ en producer die sinds 2014 voornamelijk trap produceert. Hoewel hij in 2015 al kleine successen ondervond met nummers ‘Firefly’ en ‘Love For That’, brak hij in 2016 pas echt door met het nummer Lovesick. Op 14 juli 2017 kwam zijn debuutalbum uit, wat naar zichzelf vernoemd isIn 2016 en 2017 zagen we hem op Rock Werchter en dit jaar stond hij voor het eerst op Lowlands en Pukkelpop. Ramvolle tenten bewezen daar dat Mura Masa toen al rijp was voor het grote podium.

Dour 2018

Dour

Dour Festival 2018 vindt plaats van 11 t/m 15 juli 2018 in het gelijknamige plaatsje Dour in België.  Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Vorig jaar stonden onder meer  Die AntwoordJustice en Metronomy op het affiche. De kaarten gaan op 17 november in de verkoop. De prijzen van de tickets zijn nog niet bekend.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2023

Locatie
België
Dour, België
Datum 12-16 juli 2023
Line-up
Damso
Paul Kalkbrenner
Orelsan
Tickets Kopen