Wiz Khalifa naar Les Ardentes 2018

Press Photo by Hannah

Een nieuwe naam voor Les Ardentes! Niemand minder dan Wiz Khalifa is komende zomer op het Belgische festival te zien. Dat maakt de organisatie van het festival vandaag bekend.

Wiz Khalifa is gepresenteerd als headliner van vrijdag 6 juli. Het is na Damso, Skepta en Massive Attack de vierde naam voor Les Ardentes. De organisatie meldt dat het om een exclusief optreden in België gaat. Maandag 4 december gaan de dagtickets voor vrijdag 6 juli in de verkoop. Weekendtickets waren eerder al te koop via de website.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa
Wiz Khalifa

Cameron Jibril Thomaz, alias Wiz Khalifa, is een rapper uit de Amerikaanse plaats Minot. Zijn eerste wapenfeit verscheen in 2006 met album Shame and Prove. Met hits als ‘Black and Yellow’, ‘See You Again’ en samenwerkingen met o.a. Snoop Dogg, Bruno Mars en Imagine Dragons is de Amerikaan uitgegroeid tot een grote naam binnen de rapwereld. Onlangs verscheen zijn nieuwste album Laugh Now, Fly Later. In 2017 was Wiz Khalifa ook al te zien op een aantal Europese festivals. Onder andere Sziget werd toen aangedaan.

Les Ardentes 2018

Les Ardentes 2018 vindt plaats van 5 tot en met 8 juli in het Belgische Luik. Met Wiz Khalifa, Massive Attack en Skepta zijn de eerste acts voor de komende editie bekend. Binnenkort volgen ongetwijfeld meer namen. Tickets voor het Luikse festival zijn al verkrijgbaar via de website van het festival. Een early bird-ticket voor de volle vier dagen kost je €112,50. Een plekje op de camping kost je nog € 15,- extra.