Wiz Khalifa, Future en meer rond WOO HAH! 2020 in Portugal

Press Photo by Hannah

Rolling Loud Portugal heeft hun volledige line-up bekendgemaakt. Deze onthulling zorgt ervoor dat er nieuwe kanshebbers ontstaan voor WOO HAH! 2020. Onder meer Wiz Khalifa en Future zijn onthuld voor het Portugese festival.

De eerste Europese editie van Rolling Loud wordt gehouden op 8 tot 10 juli. Deze data overlappen deels met WOO HAH!, wat gehouden wordt van 10 tot 12 juli. Er zijn al een paar artiesten die beide festivals aan gaan doen, waaronder Young Thug en Roddy Ricch. De overlap zorgt voor nieuwe kanshebbers voor het Nederlandse hiphopfestival. Het zou zomaar kunnen dat bijvoorbeeld Wiz Khalifa of Future in de volgende set namen van WOO HAH! zitten. De volledige line-up van Rolling Loud Portugal kan je zien op de poster hieronder.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa
Wiz Khalifa

Cameron Jibril Thomaz, alias Wiz Khalifa, is een rapper uit de Amerikaanse plaats Minot. Zijn eerste wapenfeit verscheen in 2006 met album Shame and Prove. Met hits als ‘Black and Yellow’, ‘See You Again’ en samenwerkingen met o.a. Snoop Dogg, Bruno Mars en Imagine Dragons is de Amerikaan uitgegroeid tot een grote naam binnen de rapwereld. In 2018 zagen we de rapper nog op Les Ardentes, voor 2020 zijn er nog weinig data bekend.

Rolling Loud

Rolling Loud vindt normaal gesproken plaats in de Verenigde Staten. 2020 is het eerste jaar dat het festival de oversteek maakt naar Europa. Een van de de grootste hiphopfestivals ter wereld strijkt neer in Portugal. Voor de eerste editie in Europa wordt flink uitgepakt met namen als Wiz Khalifa, Future en A$AP Rocky.

  • Locatie: Portimão, Portugal
  • Datum: 8 – 10 juli
  • Tickets: De voorverkoop start op donderdag 6 februari om 09:00. Op vrijdag 7 februari 09:00 start de reguliere kaartverkoop
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht.