Concert at SEA 2018 verkoopt binnen twee uur uit

Concert at SEA

Heb je jouw kaartje voor Concert at SEA 2018 al in de pocket? Mooi zo. Het festival verkocht namelijk vandaag al haar weekendkaarten binnen twee uur.

Met namen als Sting op het affiche was het te verwachten dat het Zeeuwse festival snel uit zou verkopen. Dit jaar gaat echter het wel extreem snel. Niet alleen de weekendkaarten zijn verkocht. Ook de dagtickets voor de vrijdag (met onder meer Sting) en de zaterdag (met onder andere Alanis Morissette) zijn al weg. Er zijn enkel nog kaarten te krijgen voor de extra (donder)dag met Racoon en BLØF.

Concert at SEA 2018

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zaterdag 30 juni, zoals vanouds op de Brouwersdam. Komende editie staan onder andere Sting, Alanis Morissette en Ronnie Flex op het programma. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen