Sting, Alanis Morissette en meer naar Concert at SEA 2018

Concert at SEA

De eerste namen voor Concert at SEA 2018 zijn een feit! Volgend jaar kun je op de Brouwersdam gaan geniet van optredens van Sting en Alanis Morissette.

Naast deze grote internationale namen staan ook Bløf, Miss Montreal en Ronnie Flex & Deuxperience in 2018 op het Zeeuwse festival. De kaartverkoop voor het festival gaat dit jaar anders dan je misschien gewend bent. Als je kaarten wilt kopen, moet je je namelijk pre-registreren. Wanneer je je niet vooraf registreert kun je niet deelnemen aan de kaartverkoop. Pre-registratie is mogelijk tot 15 december. De ticketverkoop start 21 december om 10.00.

Sting

Foto: Eric Ryan Anderson

Met een baan als basisschoolleraar lijkt een rocksterren bestaan niet weggelegd voor de Britse Gordon ‘Sting’ Sumner. Alles verandert wanneer hij in 1977, samen met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summers, The Police opricht. Met hits als ‘So Lonely’ en ‘Roxanne’ groeit de band eind jaren 70 uit tot een act van wereldformaat. In 1984 valt de band door ruzies uit elkaar. Sting begint dan aan een zeer succesvolle solocarrière. Evergreens als ‘Fields of Gold’ en ‘Englishman in New York’ zingt iedereen moeiteloos mee. Met het laatste album 57th & 9th stond de Britse zanger dit jaar nog in een uitverkochte AFAS Live.

Concert at SEA 2018

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni, zoals vanouds op de Brouwersdam. Dit jaar stonden onder andere Doe MaarKensington en Tom Odell op het programma. De kaartverkoop start 21 december om 10.00. Tot 15 december kun je je pre-registreren voor de kaartverkoop. Wanneer je je niet vooraf registreert kun je niet deelnemen aan de kaartverkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2025

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 26-28 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks