Concert at SEA 2018 voegt derde festivaldag toe

Meer festival = meer beter! Dat dachten ze vast ook bij Concert at SEA. In 2018 begint het Zeeuwse festival namelijk al op donderdagavond. Racoon, Danny Vera en het Zeeuws Orkest met BLØF zullen op deze eerste festivaldag te zien zijn.

Het festivalterrein in Scharendijke opent op 28 juni om 17.00 uur al haar deuren. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Sting, Alanis Morissette, Miss Montreal en Ronnie Flex & Deuxperience naar Zeeland zullen komen. De kaartverkoop voor Concert at SEA begint aanstaande donderdag om 10.00 uur. Hiervoor is een pre-registratie vereist.

Concert at SEA 2018

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds het jaar 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zaterdag 30 juni, zoals vanouds op de Brouwersdam. Afgelopen editie stonden onder andere Doe MaarKensington en Tom Odell op het programma. De kaartverkoop start 21 december om 10.00. Tot 15 december kun je je pre-registreren voor de kaartverkoop. Wanneer je je niet vooraf registreert kun je niet deelnemen aan de kaartverkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de site van het festival.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Boy Janissen

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

Meer van Boy