Diplo, Beck en meer naar NorthSide 2018

(c) Rob Walbers

Nieuwe namen voor het Deense NorthSide. Het festival maakt vandaag bekend dat onder andere Diplo en Beck in juni te bewonderen zijn.

Naast de komst van Diplo en Beck onthult NorthSide nog drie nieuwe namen. Komende zomer zijn ook Rhye, Thundercat en Jimmy Eat World in Denemarken te vinden. De vijf nieuwe namen voegen zich bij onder meer Queens of the Stone Age, The National en Björk.

Beck

Beck is terug en hoe! De zanger bracht onlangs zijn nieuwe album Colors uit. Daarop vinden we onder meer hits als ‘Up All Night’, ‘Dreams’ en ‘Wow’. Een aantal nummers waren in 2016 al op onder andere Rock Werchter te horen. Met de bevestiging van NorthSide en festivals in Australië en Nieuw-Zeeland lijkt er een nieuwe festivaltournee in het verschiet te liggen.

NorthSide 2018

NorthSide 2018 vindt plaats van 7 t/m 9 juni in het Deense Aarhus. Het festival valt in hetzelfde weekend als Best Kept Secret. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy en The 1975 op het festival. Dit jaar zijn onder meer Queens of the Stone Age, The National, Björk en Tyler, The Creator in Aarhus te vinden. Een weekendticket voor het Deense festival heb je al voor 1635,- Deense kronen,  en koop je hier.

Wil je speculeren over nieuwe geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.

NorthSide Logo

NorthSide 2024

Locatie
Denemarken
Aarhus, Denemarken
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Pulp
Massive Attack
KAYTRANADA
Tickets Kopen