Graspop Metal Meeting 2018 onthult Volbeat

Volbeat
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een nieuwe naam voor Graspop Metal Meeting 2018! Volbeat is de vierde headliner van het walhalla voor metal-fans.

Naast Volbeat staan ook acts als Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses en Iron Maiden op het affiche. Ook bevestigde Hollywood Vampires zichzelf al voor het festival. Zij zijn nog niet officieel gepresenteerd door de organisatie van Graspop Metal Meeting.

Volbeat

De eerste festivalshows van Volbeat staan! De Deense rockers zijn uitgegroeid tot een band van headlineformaat. In 2016 stond Volbeat bovenaan de affiches  van Graspop, FortaRock en Rock am Ring en wist de band de status van headliner helemaal waar te maken. Eerder dit jaar gaf de groep een overdonderend optreden op het Eindhovense Strijp-S om hun status nogmaals te onderstrepen. Volbeat bracht zes studioalbums uit en is bekend door hits zoals ‘Lola Montez’, ‘Still Counting’ en ‘Heaven Nor Hell’. Zien we de groep ook terug in Nederland?

Graspop Metal Meeting 2018

Graspop atmosfeer
Foto: Tim Tronckoe

De beruchte Metal Meeting vindt aankomend jaar plaats van 21 tot en met 24 juni. Dit jaar heeft het festival een heuse XL-editie van vier dagen in plaats van drie. Metalfans uit heel Europa reizen af naar het Belgische Dessel om hun favoriete bands in actie te zien. Dit jaar zijn onder meer Ozzy OsbourneGuns N’ Roses en Iron Maiden de headliners van dienst. Tickets voor de 2018-editie zijn inmiddels in der verkoop gegaan via de website van het festival.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen