Retropop 2018 presenteert Bryan Ferry, Racoon en meer

Foto: Tomy N Lance

Goed nieuws vanuit Emmen! Je kunt tijdens Retropop 2018 namelijk gaan genieten van optredens van onder andere Bryan Ferry, Anastacia en Racoon. Ook wordt het festival volgend jaar uitgebreid met een tweede dag.

De organisatie van Retropop kwam tijdens de persconferentie met veel fijne nieuwtjes voor de editie van 2018. Zo keert de Tributestage terug, ook komt er een nieuw podium genaamd The No Limit Stage. Alle namen die tot nu toe op de line-up staan, check je op onderstaande poster.

Bryan Ferry

Bryan Ferry is vooral bekend als leadzanger van de rockgroep Roxy Music. Met hits als Avalon, Jealous Guy en Love is a Drug waren ze een belangrijke band in de jaren ’70 en ’80. In 1983 valt Roxy Music uit elkaar, vanaf dan richt Bryan Ferry zich op zijn solocarrière. Ook zijn solocarrière verloopt succesvol, met Let’s Stick Together als grootste hit.

Retropop 2018

https://www.youtube.com/watch?v=zqrYwCBGFEs

De 17e editie van Retropop vindt plaats op 8 en 9 juni 2018 in Emmen. Het festival wordt volgend jaar voor het eerst uitgebreid met een tweede dag. Voor €79,50 kun je beide dagen genieten van optredens van onder andere Bryan Ferry, Racoon en Anastacia. Alle info en de volledige line-up vind je natuurlijk op de website. Benieuwd wat wij vonden van Retropop 2017? Lees dan snel het festivalrapport!