Advertisement

Snowbombing 2018 maakt affiche compleet met onder andere Dub Pistols

Snowbombing

Nieuwe namen voor het Oostenrijkse Snowbombing! Met onder meer Dub Pistols, High Contrast en Cassy is het affiche voor aankomend jaar compleet.

Snowbombing is misschien wel de ideale vakantie voor iedereen die houdt van wintersporten en festivals. Naast het winterse landschap kun je namelijk gaan genieten van een groot aanbod aan acts. Zo maakte de organisatie eerder al bekend dat Liam Gallagher en Rudimental de bergen gaan laten schudden op hun grondvesten. Ook ga je iedere avond uit je dak bij de beste dj’s. Ben je benieuwd naar de complete line-up? Check dan snel de poster.

Snowbombing 2018

Snowbombing is een bijzonder evenement in Mayrhofen, Oostenrijk. Je kunt er namelijk keihard wintersporten, terwijl je tegelijkertijd rondhupt op één van de grootste festivalterreinen van de Alpen. Naast de krijtwitte pistes, kun je ook jouw ei kwijt bij de talloze prachtige stages of ontspannen in de spa’s & sauna’s. Daarnaast kun je genieten van de Oostenrijkse cuisine of deelnemen aan unieke activiteiten of excursies.

Aankomende editie staan onder meer Liam Gallagher, Pendulum en Rudimental op het affiche. Snowbombing biedt legio arrangementen om jouw festivalervaring onvergetelijk te maken. De prijzen beginnen vanaf ongeveer € 283,-. Hiervoor krijg naast toegang tot het festival ook vijf overnachtingen cadeau. Tickets zijn te koop via de officiële website.