Balaton Sound maakt de eerste namen voor 2018 bekend. Onder meer The Chainsmokers en David Guetta zijn er komend jaar te zien.

In november werden we nog verrast met de aftermovie van 2017 en nu zijn daar dan de eerste namen. Naast The Chainsmokers en David Guetta zal het festival nog Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, DJ Snake, Jonas Blue, Nervo, Timmy Trumpet, Ty Dolla Sign en W&W verwelkomen.

 The Chainsmokers

De heren van The Chainsmokers komen oorspronkelijk uit New York en zijn al actief onder de huidige naam sinds het jaar 2012. De echte doorbraak liet echter nog even op zich wachten. Wereldwijde bekendheid genoten de heren pas sinds 2014 door de release van hun single #Selfie. Momenteel bestaat het repertoire van de band uit twee albums, Bouquet en Collage. ‘Closer’ kwam uit in 2016 als het resultaat van een samenwerking met Halsey. Het was het eerste nummer van het duo dat een eerste plek bereikte in o.a. de Nederlandse top 40. Afgelopen jaar was het duo nog te zien op onder meer Rock Werchter en Sziget.

Balaton Sound 2018

Foto: nl.balatonsound.com / Gottscháll Gergő -Rockstar Photographers

Balaton Sound vind komen jaar plaats van 4 tot en met 8 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival is vooral gericht op elektronische muziek en trekt elk jaar weer vele mensen vanuit heel Europa. Early bird tickets zijn vanaf 7 december om 12:00 uur te koop en zijn beschikbaar tot maandag 10 december 12:00 uur. In 2018 zijn onder meer The Chainsmokers, David Guetta en Martin Garrix op het festival te zien. Eerder stonden onder meer Oscar and the Wolf en Kygo op Balaton Sound. Voor meer informatie kan je terecht op de site van het festival.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.