Balaton Sound
Tickets
29 juni - 2 juli 2022
Hongarije
Zamárdi, Hongarije

Eindelijk is de aftermovie van Balaton Sound 2017 er

Foto: nl.balatonsound.com / Mudra László

Een paar maanden na het festival, lanceert de organisatie van Balaton Sound dan eindelijk de aftermovie van 2017. Tijd om na te genieten dus!

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Je kunt nu eindelijk de geweldige beelden van afgelopen jaar terugzien. Was jij aanwezig op het festival, of geniet je gewoon van de festivalbeelden? Herbeleef het festival dan nu met de officiële aftermovie.

Bij alleen de beelden van 2017 blijft het niet! De organisatie van het festival maakt ook wanneer de eerste namen voor komende editie komen. Op 7 december worden de eerste namen bekendgemaakt. Ook voor early bird tickets kun je vanaf 7 december terecht op de site van het festival. Maar wacht niet te lang! De tickets zijn namelijk maar 72 uur beschikbaar!

Balaton Sound 2018

Foto: nl.balatonsound.com / Gottscháll Gergő -Rockstar Photographers

Balaton Sound vind komen jaar plaats van 4 t/m 8 juli aan het Balatonmeer in Hongarije. Het festival is vooral gericht op elektronische muziek en trekt elk jaar weer vele mensen vanuit heel Europa. Early bird tickets zijn vanaf 7 december om 12:00 uur te koop en zullen 72 uur lang beschikbaar zijn. Op 7 december worden tevens de eerste namen bekend gemaakt. Eerder stonden onder meer Oscar and the Wolf en Kygo op Balaton Sound. Voor meer informatie kan je terecht op de site van het festival.

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2022

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 29 juni - 2 juli 2022
Line-up
Marshmello
Alesso
Robin Schulz
Tickets Kopen