Advertisement

Oscar And The Wolf naar Balaton Sound 2017

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Een nieuwe naam voor Balaton Sound 2017. Onze Belgische vrienden van Oscar And The Wolf staan op donderdag 6 juli op het Hongaarse festival, zo valt te lezen op hun Facebookpagina.

Hoewel de line-up midden mei al compleet leek, voegt de organisatie met de bevestiging van Oscar And The Wolf toch nog een nieuwe act toe aan de programmering. De Belgische heren voegen zich in een rijtje namen met onder andere Kygo, Hardwell, Tiësto, Jason Derulo, Armin van Buuren en Axwell Ingrosso. Eén ding is wel duidelijk: de voetjes kunnen van de vloer in Hongarije.

Oscar And The Wolf

De band is de afgelopen maanden druk bezig geweest in de studio en met resultaat: de nieuwe plaat is af! Met een nieuwe plaat op zak is Oscar And The Wolf helemaal klaar voor het festivalseizoen. De band mag zich opmaken voor optredens op onder meer Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Lokerse Feesten. Het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want stilstaan bij Colombie en Co is verrekte lastig. Of de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’ bevat? Wij hopen in ieder geval van wel. De single ‘So Real’ klinkt in ieder geval veelbelovend.

Balaton Sound 2017

Balaton Sound is één van de grootste Europese festivals als het aankomt op elektronische muziek. Dit jaar is het festival toe aan haar elfde editie en vindt het festival plaats van 5 tot en met 9 juli. De locatie is zoals ieder jaar gelegen aan het Balatonmeer in Hongarije. Tickets voor Balaton Sound kun je kopen via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen