The Prodigy, Justice en meer naar We Are Electric 2018

The Prodigy

We Are Electric maakt haar eerste namen bekend! Onder meer The Prodigy en Justice staan in 2018 op de planken van het festival!

Hier blijft het niet bij! De organisatie van het festival maakt nog 9 andere acts bekend. Ook Eric Prydz, Dave Clarke, Gramatik, MHD, Noisia, Vitalic, Equalz, San Holo en Zwart Licht zullen op het festival te zien zijn.

Ook laat de organisatie weten dat de locatie van het festival is veranderd. Het zal niet meer gehouden worden op E3 Strand, maar in het Velderbos in Boxtel.

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Lowlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat. In 2016 stond de band voor het laatst in Nederland. Toen kampten ze nog met stroomproblemen op Paaspop.

We Are Electric 2018

Foto door Bart Heemskerk

We Are Electric zal in 2018 plaats vinden van 6 tot en met 9 juli. Dit zal op een nieuwe locatie zijn, ze verhuizen namelijk naar het Velderbos in Boxtel. Elk jaar zijn hier weer de vetste elektronische acts te zien. Afgelopen jaar waren er onder andere Rudimental en Pendulum te zien. Voor 2018 staan onder meer The Prodigy en Justice op het programma. Loyalty tickets voor het festival gaan vanavond al in de verkoop en kosten je €83,50. De reguliere voorverkoop begint zaterdag om 10:00. Dan kost een kaartje €93,50. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site. Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric, check dan ons festivalrapport.