Rapper Boef werd vanwege zijn uitspraken met oud en nieuw onder andere van het affiche van Paaspop gehaald. Is dit een terechte reden om een artiest te zeggen? Geef je mening in de nieuwe FestiTinder.

Een omstreden uitspraak, een bandlid dat verdacht wordt van een misdaad of de ontdekking dat de zanger niet live kan zingen. Het kunnen allemaal redenen zijn om een optreden van een act op een festival te cancelen. Om welke reden zou jij een artiest weren van een festival? Laat het weten in de nieuwe FestiTinder!

FestiTinder!

Vind jij het een reden waarom je een artiest zou weigeren? Veeg dan naar links. Vind je het maar een domme reden? Dan veeg je naar rechts. Begin maar te vegen!

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!