Festivalconcert van deze week: The Opposites op Eurosonic Noorderslag 2014

1465

Het eerste festival van het jaar staat voor de deur: Eurosonic Noorderslag. Om alvast in de stemming te komen nemen we je vandaag mee naar een van onze favoriete optredens op Eurosonic: The Opposites. 

Het is alweer vier jaar geleden dat het rapduo de zaal afbrak in Groningen. Tijdens dit optreden ging de zaal helemaal ‘Thunder’. Er was een wall of death, een stage dive en natuurlijk vlogen er grote hoeveelheden bier door de lucht. Daarnaast gingen zij er dat jaar ook met de Popprijs vandoor. Kom alvast in de feeststemming met The Opposites op Eurosonic Noorderslag 2014.

The Opposites

Het Amsterdamse rapduo Twan en Willem, beter bekend als The Opposites, begonnen tien jaar voor dit knallende optreden als duo. In die tien jaar hebben ze vele hits gemaakt en zijn ze uitgegroeid tot een echte festivalact. Ze hebben onder andere op Pinkpop en Lowlands gestaan. Helaas heeft het duo sinds 2013 geen gezamenlijke plaat meer uitgebracht en hebben ze ook bijna geen optredens meer gegeven. Gelukkig hebben we de beelden nog!

Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.