Advertisement

Affiche voor Noorderslag 2018 compleet!

De Likt
Foto: De Likt at Paaspop 2016 – Renata Szostek @ Flickfeeder

Met deze laatste lading namen is de line-up voor Noorderslag 2018 compleet! Onder meer De Likt zal komend jaar te zien zijn op het festival.

Naast De Likt zijn er nog negen andere Nederlandse acts toegevoegd aan het affiche. Hieronder zijn alle aankondigingen van deze laatste worp opgesomd:

  • Amartey
  • Batobe
  • Christiof van de Ven
  • DODECAHEDRON
  • Jagd
  • Kuenta i Tambu
  • Leafs
  • Pitou
  • Stuart Mavis

Eerder werden onder andere Kraantje Pappie, My Baby en Boef aangekondigd. Wie komend jaar op Noorderslag wil zijn, moet niet lang wachten met kaarten kopen! Het festival is inmiddels al bijna uitverkocht!

Eurosonic Noorderslag 2018

Eurosonic Noorderslag live

Eurosonic Noorderslag 2018 vindt plaats van 17 tot en met 20 januari in Groningen. Het festival is een broedplaats voor nationaal en internationaal talent. Zo hebben Dua Lipa, Hozier, Roosevelt en Royal Blood hier hun eerste stappen gezet. Voor veel artiesten is het een belangrijke stap geweest richting hun internationale doorbraak. Verspreid over verschillende locaties in de stad van het noorden, laten artiesten hun beste werk horen. Ook staan er grote artiesten op het podium aan de Grote Markt, waar in de avond het dak eraf wordt geblazen. Daarnaast wordt op het festival ieder jaar de Popprijs uitgereikt voor de artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Vorig jaar won DJ Martin Garrix deze prijs.

Tickets voor het muzikale talentenbal gaan als warme broodjes over de toonbank. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2024

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 17-20 januari 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen