Governors Ball 2018 onthult Jack White, Eminem en meer

De line-ups van Amerikaanse festivals stromen binnen. Waar onlangs Coachella al met nieuws kwam, is het vandaag aan Governors Ball.

Het New Yorkse Governors Ball presenteert dit jaar Eminem, Jack White, Travis Scott en Yeah Yeah Yeahs. Eminem deelt het festival dit jaar met Coachella, dat gisteren ook met namen kwam.

Andere artiesten op de line-up zijn onder andere N.E.R.D., CHVRCHES en Khalid. Een opvallende naam is The Gaslight Anthem. De Amerikaanse band onder leiding van Brian Fallon lastte in 2015 nog een pauze in. In 2018 komt de band terug om het tienjarig bestaan van hun album ‘The ’59 Sound’ te vieren. Hieronder vind je het volledige affiche:

Eminem

Of je hem nu kent van Marshall Bruce Mathers III of onder zijn artiestennamen Eminem of Slim Shady, het draait allemaal om dezelfde man. Afgelopen jaar bracht de rapper een nieuw album uit, daarvoor dropte hij al ‘Campaign Speech’ (een protestsong tegen Donald Trump) en verklapte tegelijkertijd bezig te zijn met een nieuwe plaat. Met het nieuwe album zal de Amerikaan Coachella aandoen, een Europees festival is vooralsnog niet aangekondigd.

Governors Ball 2017

Governors Ball

Governors Ball, officieel The Governors Ball Music Festival, wordt gehouden op Randall’s Island in New York City. Dit jaar wordt de achtste editie van dit festival gehouden van 1 tot en met 3 juni. Tickets gaan in verkoop vanaf 6 januari en zijn beschikbaar vanaf $ 275,- voor early birds en $ 305,- voor late beslissers. Houd voor meer informatie onze website in de gaten of de officiële site van Governors Ball.