Eminem, Beyoncé en meer naar Coachella 2018

Coachella heeft de line-up voor de aankomende editie bekendgemaakt. The Weeknd, Beyoncé en Eminem prijken bovenaan de affiche.

Daarnaast zijn ook onder andere The War On Drugs, Jamiroquai, David Byrne, Alt-J en A Perfect Circle van de partij. Hieronder zie je de volledige line-up van Coachella 2018.

Vorig jaar cancelde Beyoncé haar optreden op Coachella, Lady Gaga vulde toen haar plek in. Inmiddels is de zangeres moeder geworden en gaat ze het optreden inhalen.

Tickets voor het festival gaan aanstaande vrijdag in de verkoop.

Eminem

Of je hem nu kent van Marshall Bruce Mathers III of onder zijn artiestennamen Eminem of Slim Shady, het draait allemaal om dezelfde man. Afgelopen jaar bracht de rapper een nieuw album uit, daarvoor dropte hij al ‘Campaign Speech’ (een protestsong tegen Donald Trump) en verklapte tegelijkertijd bezig te zijn met een nieuwe plaat. Met het nieuwe album zal de Amerikaan Coachella aandoen, een Europees festival is vooralsnog niet aangekondigd.

Coachella 2017

Coachella 2007
Foto: Malcolm Murdoch

Coachella vindt dit jaar plaats van 13 t/m 15 april en 20 t/m 22 april 2017. Het festival wordt gehouden in de woestijn in Indio, Californië. De organisatie weet ieder jaar weer een indrukwekkende line-up neer te zetten. Dit jaar staan onder andere Eminem, Beyoncé en The Weeknd op het affiche. Voor meer informatie over het festival ga je naar de website.