Guus Meeuwis en La Pegatina naar uitverkocht ParkCity Live 2018

Guus Meeuwis
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

ParkCity Live sluit de week af met de bevestiging van Guus Meeuwis en La Pegatina. Beide acts staan op zondag 1 juli op het podium. Gelukkig kunnen we de komende weken nog meer namen voor het festival verwachten.

Het Heerlense festival maakt daarnaast bekend dat alle kaartjes binnen 40 minuten over de toonbank zijn gegaan. Het festival is, op wat sponsorpakketten na, helemaal uitverkocht. Is het jou gelukt om een kaartje te bemachtigen?

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Guus Meeuwis breekt in 1995 plotsklaps door met de hit ‘Het is een Nacht’. Van onbekende rechtenstudent veranderd hij in één van de bekendste Nederlandse zangers. Hits als ‘Per Spoor’, ‘Ik wil je’ en ‘Brabant’ zorgen keer op keer voor een feestje. Naast 50 edities van Groots met een zachte G is de Brabander ook niet weg te denken van de Nederlandse festivals. Guus Meeuwis is een graag geziene gast op Paaspop, Appelpop en mag sinds vorig jaar ook Pinkpop aan dit rijtje toevoegen.

ParkCity Live

ParkCity Live vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in park Bekkerveld in Heerlen. Het festival heeft vaak een diverse line up voor jong en oud. Het kostte het festival dit jaar maar 40 minuten om volledig uit te verkopen. Als jij één van de gelukkigen bent met een kaartje kun je genieten van onder andere Dotan, Nena en My Baby. Voor meer informatie over het festival en kun je de website van ParkCity Live raadplegen.