Advertisement

Nena, My Baby, Kraantje Pappie en meer naar ParkCity Live 2018

Foto: Kristian Schuller

Nog meer nieuwe namen voor ParkCity Live. Het Limburgse festival voegt de afgelopen twee dagen nog meer artiesten toe aan de line-up, waaronder de Duitse Nena en Nederlands’ eigen My Baby en Kraantje Pappie. 

Maandag verklapte het Heerlense festival al dat ze tot de start van de voorverkoop elke dag nieuwe namen zouden aankondigen. Sinds begin deze week regent het dus aankondigingen voor ParkCity Live. Eerder werd, na lang gekoesterde hoop, de komst van Anouk al bevestigd. Niet ver daarvoor werden ook Chef’Special en Miss Montreal al op het affiche gezet. De afgelopen twee dagen voegt het festival daar nog eens vijf nieuwe namen aan toe, namelijk:

  • Ronnie Flex
  • My Baby
  • Kraantje Pappie
  • Dotan
  • Nena

De voorverkoop gaat komende zaterdag van start. Het zou ons dus niet verbazen als er later vandaag nog meer verrassingen uit de hoge hoed worden getoverd.

Nena

https://www.youtube.com/watch?v=oas5nAlfrwg
In de jaren tachtig scoorde de Duitse zangeres Nena een wereldhit met het nummer ’99 Luftballons’. Inmiddels heeft ze naar schatting zo’n 22 miljoen platen verkocht. In 2016 speelde de New Wave-legende nog op Bospop. Onlangs werd al bekendgemaakt dat ze in juni 2018 zal optreden in TivoliVredenburg in Utrecht. Hier voegt ze nu dus een bezoekje aan Heerlen aan toe.

ParkCity Live

ParkCity Live vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in park Bekkerveld in Heerlen. Het festival heeft vaak een diverse line-up voor jong en oud. Daarnaast staat het te boek als één van de mooiste festival locaties van Nederland. Zaterdag 20 januari gaan de eerste weekendtickets in de voorverkoop. Early Bird tickets kosten €59,95, een regulier ticket kost je €69,95. Om een dagje van het festival te genieten betaal je €39,95. Aangezien het een familiefestival is krijgen de kinderen korting! Voor meer informatie over het festival en de kaartverkoop kun je de website van ParkCity Live raadplegen.