Jack Johnson naar Royal Park 2018

1607
Photo: Prestor - Flickr

De tweede naam voor Royal Park 2018 is bekend. De Amerikaanse singer-songwriter Jack Johnson staat aankomende zomer op Paleis Soestdijk op de planken.

Het optreden van de goedlachse Jack Johnson is gepland op 8 juli. Hiermee is hij de tweede naam voor de concertreeks van Royal Park Live. Een week geleden werd bekend dat Sting ook op het ‘festival’ te bewonderen is.

Jack Johnson

Jack Johnson Live

Het is alweer vijf jaar(!) geleden dat Jack Johnson met zijn opbeurende gitaarsongs in Europa te vinden was. Die tour stond toen in het teken van zijn zesde studiealbum, ‘From Here to Now to You’. Afgelopen september kwam zijn zevende album uit, getiteld ‘All the Light Above It Too’. De Hawaiiaan is vooral bekend van zijn hits Sitting, Waiting, Wishing, Banana Pancakes en Upside Down. Uitstekend materiaal om een festivalweide aan het zingen te krijgen!

Vooralsnog is Johnson verder alleen aangekondigd voor het Spaanse Mad Cool Festival. Het ligt in de lijn der verwachting dat Jack Johnson aankomende zomer nog meer festivals gaat aandoen. Waar kunnen we de Hawaiiaan nog meer verwachten?

Royal Park Live 2018

Royal Park Live is een reeks concerten die gehouden wordt op Paleis Soestdijk. Dit jaar vindt het ‘festival’ plaats van 5 tot en met 8 juli. Op elke dag speelt er één headliner en is er een uitgebreid voorprogramma. Vooralsnog is alleen de komst van Sting en Jack Johnson bekend.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

De avond van Sting is inmiddels al uitverkocht. Geen kaartje? Dan kun je je nog inschrijven op de wachtlijst. De ticketverkoop voor Jack Johnson gaan 22 januari van start. De goedkoopste tickets gaan voor € 51,95 over de toonbank.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.