Sting eerste naam voor Royal Park 2018

1705
Sting
Foto: Eric Ryan Anderson

Sting begeeft zich komende zomer op koninklijk terrein. De ex-frontman van The Police zal op zaterdag 7 juli 2018 een show geven op Royal Park bij Paleis Soestdijk.

‘Message In A Bottle’, ‘Roxanne’, ‘Fields of Gold’; zomaar een greep uit Sting’s tijdloze repertoire. De 66-jarige Brit rijgt moeiteloos de hits aan elkaar op deze zwoele zomeravond in juli. Tickets voor deze show zijn beschikbaar vanaf €77,95 en gaan op maandag 15 januari om 10 uur in de verkoop. Kaarten worden op naam verkocht.

Eerder werd de komst van Sting naar Concert at SEA al bekendgemaakt.

Sting

Foto: Eric Ryan Anderson

Met een baan als basisschoolleraar lijkt een rocksterren bestaan niet weggelegd voor de Britse Gordon ‘Sting’ Sumner. Alles verandert wanneer hij in 1977, samen met drummer Stewart Copeland en gitarist Andy Summers, The Police opricht. Met hits als ‘So Lonely’ en ‘Roxanne’ groeit de band eind jaren 70 uit tot een act van wereldformaat. In 1984 valt de band door ruzies uit elkaar. Sting begint dan aan een zeer succesvolle solocarrière. Evergreens als ‘Fields of Gold’ en ‘Englishman in New York’ zingt iedereen moeiteloos mee. Met het laatste album 57th & 9th stond de Britse zanger vorig jaar nog in een uitverkochte AFAS Live.

Royal Park 2018

Royal Park Live is een reeks concerten die gehouden wordt op Paleis Soestdijk. Dit jaar vindt het plaats van 5 tot en met 8 juli. Op elke dag speelt er één headliner en is er een uitgebreid voorprogramma. Vorig jaar konden we genieten van onder andere Doe Maar, Van Morrison en Racoon. Voor de komende editie is Sting de eerste aankondiging tot nu toe.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Janisje van alles binnen Festileaks. Schrijven, quizjes maken, cheffen, bier drinken - you name it. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de vastelaovendj van toeten noch blazen. Down The Rabbit Hole is mijn favoriete zomercarnaval.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.