Jack Johnson naar Mad Cool Festival 2018

Jack Johnson Live

Mad Cool blijft nieuwe namen presenteren! Jack Johnson is de nieuwste aanwinst voor het Spaanse festival dat plaatsvindt van 12 tot en met 14 juli in Madrid.

Het is de eerste festival aankondiging voor de Hawaiiaanse singer-songwriter, die in 2013 voor het laatst door Europa trok. De komst van Jack Johnson naar Mad Cool werd onder andere bekend gemaakt via de Instagram van Johnson.

Mad Cool strooit met nieuwe namen. Eerder werden al onder andere Queens of the Stone Age, Fleet Foxes en MGMT aan het affiche toegevoegd. En daar zal het zeker niet bij blijven.

Jack Johnson

Het is alweer vier jaar geleden dat Jack Johnson met zijn opbeurende gitaarsongs in Europa te vinden was. Die tour stond toen in het teken van zijn zesde studiealbum, ‘From Here to Now to You’. Afgelopen september kwam zijn zevende album uit, getiteld ‘All the Light Above It Too’. De Hawaiiaan is vooral bekend door zijn hits Sitting, Waiting, Wishing, Banana Pancakes en Upside Town. Uitstekend materiaal om een festivalweide aan het zingen te krijgen!

Mad Cool Festival 2018

Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website. Benieuwd naar hoe het dit jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van Mad Cool Festival 2017!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen