Jera On Air 2018 presenteert Billy Talent, Enter Shikari en meer

Billy Talent
Foto: Dustin Rabin

We worden verwend door Jera On Air. Het rockfestival komt vandaag met twee nieuwe headliners en veel meer nieuwe namen. De twee nieuwe namen aan de top van het affiche zijn Billy Talent en Enter Shikari.

Gelukkig houdt het daar niet mee op. Wat te denken van bijvoorbeeld Frank Carter & The Rattlesnakes, Tusky en ANY GIVEN DAY. In het totaal maakt het festival twaalf nieuwe acts bekend. Eerder werden onder meer NOFX, Anti-Flag en Stick To Your Guns al bevestigd. Met deze nieuwe namen begint het affiche serieuze vormen aan te nemen. Ook de dagindeling van het festival is al bekend. Deze is te vinden op de website van Jera On Air.

Jera On Air 2018

Jera On Air vindt plaats van 28 tot en met 30 juni 2018.  Het festival is met meer dan 8000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie stages zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. Vorig jaar speelden onder andere Architects, Deez Nuts, Comeback Kid, Of Mice & Men en Madball op het festival. Wil je weten hoe dat was? Check het festivalrapport!

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen