Jera On Air strikt NOFX en Stick To Your Guns voor 2018

Paaspop
Foto: Tonnie Westerbeke (Paaspop 2017)

De organisatie van Jera On Air maakt de eerste twee namen voor het festival van komende zomer bekend. NOFX en Stick To Your Guns maken acte de présence op de editie van 2018.

Zojuist heeft de organisatie van Jera On Air haar eerste twee namen bekend gemaakt voor de zesentwintigste editie. NOFX en Stick To Your Guns vullen als eerste twee acts het affiche. De Amerikaanse bands zijn goede aanwinsten voor het festival in Ysselsteyn, dat vorig jaar haar 25-jarig bestaan vierde. Kaarten voor het festival zijn al te koop via hun officiële website. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf €55,- voor één dag en €80,- voor het hele weekend.

NOFX


NOFX is een Amerikaanse punk rock band, opgericht in Los Angeles door bassist Fat Mike en gitarist Eric Melvin. Met dertien albums is het een naam waar liefhebbers van punk pap van lusten, maar ondanks hun succes hebben zij zich nooit aangesloten bij een groot label. Het meest recent uitgebrachte album First Ditch Effort kwam uit in oktober van het jaar 2016.

Stick To Your Guns


Stick To Your Guns komt net als NOFX uit de Verenigde Staten. Hun hardcore punk sound vormde zich in de staat Californië, waar frontman Jesse Barnett de band oprichtte. Zes albums later, waarvan de laatste uit nog maar kort geleden werd uitgebracht, versterken zij de line-up van Jera On Air.

Jera On Air

Jera On Air is met meer dan 8000 bezoekers een van de grootste punk-, hardcore en metalcore festivals van Nederland. Met een diverse line-up en drie stages zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten. Dit seizoen vindt Jera On Air plaats van 28 tot en met 30 juni 2018.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2023

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 22-24 juni 2023
Line-up
Flogging Molly
Parkway Drive
Rancid
Tickets Dagkaarten vanaf €90. Combitickets vanaf €150. Kopen