Depeche Mode tijdens Rock Werchter op Main Square Festival 2018

Het blijft niet bij één aankondiging van Depeche Mode. Dave Gahan en co. zijn ook aangekondigd voor het Franse broertje van Rock Werchter: Main Square Festival.

Met deze aankondiging is ook een optreden op Rock Werchter niet ondenkbaar. Main Square Festival valt in 2018 in hetzelfde weekend als Rock Werchter en daarnaast deelden de festivals afgelopen editie onder meer headliners als System Of A Down en Radiohead.

Depeche Mode werd vandaag ook aangekondigd voor Les Vieilles Charrues. Ook staat de band op Beauregard Festival en Musilac Festival.

Depeche Mode

De band rondom frontman Dave Gahan staat bekend als één van de grootste elektronicabands ooit. De groep bracht ondertussen al 13 studioalbums uit, waarvan Violator waarschijnlijk de meest bekende is. Violator en Music for the Masses staan bekend als klassiekers in het genre. Depeche Mode scoorde hits met ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. Vorig jaar stonden ze nog met een nieuw album op NOS Alive en Bilbao BBK. Dit jaar staat de band ook op het Franse Les Vieilles Charrues.

Main Square Festival 2017

 

mainsquare

Main Square Festival 2018 vindt plaats op 6, 7 en 8 juli in het stadje Arras. Het festival wordt ook wel het kleine broertje van Rock Werchter genoemd. Veel acts zijn op zowel het Belgische, als het Franse festival te vinden. Met Depeche Mode heeft het festival de eerste act voor 2018 bekend gemaakt. Meer informatie over het festival wordt binnenkort bekend gemaakt.