Advertisement

Anouk naar ParkCity Live 2018

Anouk

Een langverwachte wens van de organisatie van ParkCity Live 2018 is in vervulling gegaan: Anouk komt een optreden verzorgen! De Haagse zangeres is vanmiddag aangekondigd voor het festival. 

Anouk zal op zaterdag 30 juni haar opwachting maken op ParkCity Live. Eerder deze week kondigde de organisatie al de komst van Chef’Special en Miss Montreal aan. Aankomende zaterdag gaan de tickets in de voorverkoop. Tot dan zal er iedere dag een nieuwe naam bekend worden gemaakt.

Anouk

Anouk

Anouk is misschien wel de populairste rockzangeres van Nederland en een graag geziene gast op festivals. Naast ParkCity Live is ze deze zomer ook te bewonderen op onder andere Paaspop en Concert At Sea. Haar laatste album Fake it Till We Die stamt alweer uit 2016, maar er liggen nog geen plannen voor een nieuwe plaat. Het zullen dus de klassiekers uit haar repertoire zijn die over de festivalweides knallen!

ParkCity Live

ParkCity Live vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in park Bekkerveld in Heerlen. Het festival heeft vaak een diverse line-up voor jong en oud. Daarnaast staat het te boek als één van de mooiste festival locaties van Nederland. Zaterdag 20 januari gaan de eerste weekendtickets in de voorverkoop. Early Bird tickets kosten €59,95, een regulier ticket kost je €69,95. Om een dagje van het festival te genieten betaal je €39,95. Aangezien het een familiefestival is krijgen de kinderen korting! Voor meer informatie over het festival en de kaartverkoop kun je de website van ParkCity Live raadplegen.