FestiTinder: op welk nieuwe album van 2018 verheug jij je het meest?

nieuwe album festitinder

2017 kende een hele reeks fantastische albums. Zo kwamen Villians van Queens Of The Stone Age, Humanz van Gorillaz en Concrete And Gold van Foo Fighters uit. Ook in 2018 worden we getrakteerd met nieuw werk van verschillende artiesten. Vertel ons naar welk nieuwe album jij het meest uitkijkt in de FestiTinder!

2018 belooft een zeer spannend jaar te worden wat betreft nieuwe albums. Voor veel artiesten, waaronder Jack White, MGMT en Franz Ferdinand, is de naam en releasedatum voor het nieuwe album al bekend. Voor andere artiesten is nog niks officieel bevestigd, maar wijst alles erop dat we een album van de desbetreffende artiest kunnen verwachten. Enkele artiesten die in deze categorie vallen zijn Muse, Arctic Monkeys en The Prodigy, om maar een paar kleine namen te noemen.

FestiTinder

Met al het nieuwe werk in aantocht zijn wij benieuwd naar welk album jullie het meest uitkijken. Kan je niet wachten op de nieuwe plaat van de desbetreffende artiest? Swipe dan naar rechts. Heb jij liever dat het nieuwe werk nooit jouw trommelvlies bereikt? Swipe dan naar links.