UB40 en meer naar Bospop 2018

Foto: Tomy N Lance

Goed nieuws vanuit het zonnige zuiden! De organisatie van Bospop maakt een mooi lijstje nieuwe namen bekend. Onder meer UB40 en Racoon worden aan de line-up toegevoegd. 

Hier blijft het niet bij. De organisatie van het festival maakt nog acht andere namen bekend. Hieronder vind je de aankondiging met alle namen te zien:


UB40

UB40 is een reggae groep afkomstig uit het Engelse Birmingham. De groep bestaat dit jaar 40 jaar en dat kunnen we onder meer gaan vieren op het Limburgse festival Bospop! Het zestal is vooral bekend door hun hit “Red Red Wine” en ”I Got You Babe”. Waar hoop jij de band not meer te zien deze zomer?

Bospop 2018

Bospop 2017

Bospop 2018 vindt plaats op 14 en 15 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Het festivalterrein bestaat uit twee podia, een gezellige camping, een 24-uurs tent, de Café Area én een sfeervolle festivalmarkt. Afgelopen editie stonden onder meer Doe Maar, Madness en The Pretenders op het affiche.

Aankomend jaar zijn onder meer a-ha, Billy Idol, Live en UB40 van de partij. Voor het aanschaffen van een ticket moet je nog even wachten. De voorverkoop gaat namelijk pas zaterdag 27 januari van start. Voor een dagticket betaal je € 69,- (excl.), terwijl je voor een weekendticket € 110,- (excl.) neerlegt. Check de website van Bospop voor meer informatie.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Kopen