Volbeat naar Zwarte Cross 2018

Volbeat
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Yes! Een nieuwe naam voor Zwarte Cross 2018, en wat voor een! Volbeat zal op het festival in Lichtenvoorde een optreden geven aankomende zomer.

Het festival geeft op Facebook aan ontzettend trots te zijn op de naam. De Deense rockband zal op de vrijdag te zien zijn.

De organisatie geeft aan dat je niet te lang moet wachten als je aanwezig wilt zijn. Ruim 56% van de vrijdagkaarten zijn namelijk al verkocht. De weekendtickets voor het festival zijn vrijwel volledig uitverkocht.

Volbeat

Volbeat
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De mannen van Volbeat zijn uitgegroeid tot een band van headlineformaat. In 2016 stond Volbeat bovenaan de affiches  van Graspop, FortaRock en Rock am Ring en wist de band de status van headliner helemaal waar te maken. Eerder dit jaar gaf de groep een overdonderend optreden op het Eindhovense Strijp-S om hun status nogmaals te onderstrepen. Volbeat bracht zes studioalbums uit en is bekend door hits zoals ‘Lola Montez’, ‘Still Counting’ en ‘Heaven Nor Hell’. Zien we de groep ook terug in Nederland?

Zwarte Cross 2018

Zwarte Cross
Foto: Zwarte Cross website

Zwarte Cross wordt gehouden van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 zal inmiddels de 22ste editie worden van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van apartigheid, gezelligheid en heel veel modder. Gedurende 96 uur is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ won. Dit jaar is het festival mede daardoor ook vrijwel volledig uitverkocht.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2018

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 12-15 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.