Advertisement

Zwarte Cross 2018 vrijwel volledig uitverkocht

Zwarte Cross
Foto: Zwarte Cross website

Gisteren is de kaartverkoop voor de Zwarte Cross 2018 van start gegaan. En de verkoop gaat erg rap! Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag in de verkoop. Alle andere tickets zijn helaas al uitverkocht.

Dat de tickets zo snel uitverkopen moet haast wel komen door de goede sfeer en naam van het festival. Er zijn namelijk nog geen acts bekend voor het festival. Met het variërende programma van dit weekend vol activiteiten, is er ook voor iedereen wel iets te doen. Het festival won ook niet zomaar twee keer de Festileaks Festival Award voor ‘Beste sfeer’!

Op namen is het dus nog even wachten, maar je kan wel al mee speculeren op ons forum!

Zwarte Cross

Foto: Zwarte Cross website 

Zwarte Cross wordt gehouden van 12 tot en met 15 juli 2018. De editie van 2018 zal inmiddels de 22ste editie worden van het festival in Lichtenvoorde. Vier dagen lang kun je jezelf onderdompelen in de doldwaze wereld van apartigheid, gezelligheid en heel veel modder. 96 uur lang is het in elke hoek van het terrein feest. Het is dus niet voor niets dat het festival twee keer op rij de Festileaks Festival Award voor ‘Beste Sfeer’ won. Vorig jaar stonden onder andere Wolfmother, Golden Earring en Chef’Special op het affiche. Check voor meer informatie de website van het festival!

 

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2018

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 12-15 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.