Warhaus, Johan en meer naar Here Comes The Summer 2018

De eerste namen voor Here Comes The Summer 2018 zijn bekendgemaakt. Onder meer Warhaus en Johan reizen in mei af naar Vlieland.

Here Comes The Summer 2018 heeft de eerste namen bevestigd. Naast Warhaus en Johan gaat we ook Hollis Brown, U.S. Girls, EUT en Korfbal terugzien op Oost-Vlieland. Vele andere namen zullen nog volgen. Bovenop de diverse muzikale acts kunnen we ook kinderkunstprogramma verwachten op het festival. Wanneer deze acts bekend worden gemaakt is nog niet duidelijk. Wie hoop jij nog meer terug te zien op Here Comes The Summer 2018?

Eerder werd al bekend gemaakt dat Johan ook op zal gaan treden op Dauwpop 2018.

Warhaus

Warhaus is een project van Maarten Devoldere, een van de zangers en gitaristen van de band Balthazar. Warhaus debuteerde in 2016 met de single “The Good Life”. Na zijn single heeft Devoldere twee albums uitgebracht in amper één jaar tijd. Sinds zijn debuut heeft de Belg al veel optredens mogen geven. Zo stond hij vorig jaar nog op Dauwpop, Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Here Comes The Summer 2018

Here Comes The Summer wordt ook wel gezien als het kleine broertje van Into The Great Wide Open. Het festival vindt plaats van 4 tot en met 6 mei op Vlieland. Drie maanden verwijderd van Into The Great Wide Open opent Here Comes The Summer de zomer. Op het Vlielandse festival wordt alvast vooruitgekeken op een lange zomer vol met muziek. Inmiddels vindt aankomend jaar alweer de zesde editie van het festival plaats.

Tickets voor het festival gaan 20 januari in de verkoop. Een 18+ ticket voor het hele weekend heb je al voor € 52,-. Tickets tot voor 4-17-jarigen kosten slechts € 17,- en kinderen onder 4 jaar mogen zelfs gratis naar binnen.