Live is Live 2024 onthult Paolo Nutini, Warhaus en meer

Zo! Live is Live 2024 was nog lang niet klaar met de bekendmaking van haar programma en voegt vandaag niemand minder dan Paolo Nutini en vijf anderen toe.

Het Antwerpse festival vinkt de ene na de andere grote naam af op het affiche voor komende editie. De alternatieve muziekliefhebber wordt vandaag getrakteerd op de Schotse Paolo Nutini. Vorig jaar ontroerde de zanger het voltallige publiek van Down The Rabbit Hole 2023 op het hoofdpodium. Op Rock Werchter 2023 moest hij het doen met een lagere positie op de late middag. Op Live is Live 2024 wordt Paolo Nutini weer opgeschaald naar de grote stage. Hij staat geprogrammeerd op de zaterdag.

Daarnaast voegt de organisatie Belgisch talent toe in de vorm van Warhaus, Trixie Whitley en Loverman. De vrijdag krijgt nog wat meer internationale kleur door Arooj Aftab en Bess Atwell. Voor de zaterdag zijn tot nu toe de minste namen bekend (vijf ten opzichte van acht op de vrijdag en zeven op de zondag). Wie weet tovert Live is Live 2024 snel weer iets spannends uit de hoge hoed.

Tickets

Het alternatieve muziekparadijs in Antwerpen vindt in 2024 plaats in het laatste weekend van juni. Eerder pakte het festival uit met The National, The Smashing Pumpkins en Ben Howard. Het is pas de derde editie van Live is Live, maar het evenement weet zichzelf op de kaart te zetten met een heerlijk eetassortiment, een mooie outdoor locatie en natuurlijk belangrijke namen in het indie en alternatieve genre.

Zelf beleven hoe het festival Antwerpen even omtovert tot een muziekhaven? Dan kun je er nog alle dagen bij zijn. Een dagticket boek je via het officiële verkoopkanaal voor 90 euro. Drie dagen festivallen kost 225 euro. In tegenstelling tot veel andere festivals is het op Live is Live mogelijk om een plek op de tribunes te boeken of toegang tot een apart vak voor het hoofdpodium om je favoriete artiesten van dichtbij te kunnen bewonderen. Daar betaal je 30 tot 40 euro extra voor per dag, of 90 tot 120 euro voor een heel weekend.

Live /s Live Logo

Live /s Live 2024

Locatie
België
Antwerpen, België
Datum 28-30 juni 2024
Tickets Kopen